Alan Wake: Remastered için karşılaştırma görüntüsü geldi

Warband

Yeni Üye
Alan Wake: Remastered için karşılaştırma görüntüsü geldi
Max Payne serisiyle akıllarda yer etmiş Remedy Entertainment, 2009 yılında Alan Wake’i duyurduğunda herkes yeni bir efsane ile müsabakayı umut ediyordu. Lakin Alan Wake, o periyot beklentileri karşılayamadı.

Uzun müddetlik beklentinin akabinde oyuncuları pek de tatmin edemeyen üretim, yaklaşık 10 yıllık ortanın akabinde remastered sürümüyle oyuncuların karşısına çıktı.

Alan Wake: Remastered çok mütevazi bir sistem istiyor

ElAnalistaDeBits isimli bir YouTube kanalı, Nvidia RTX 3080 kullanarak ve tüm ayarları Ultra’ya alarak bir karşılaştırma görüntüsü çekti. YouTube görüntüsünün altına gelen yorumlarda, özgün versiyondaki grafiklerin fazlaca daha güzel olduğu ve remastered versiyonda yalnızca kontrast ve parlaklık değişikliği yapıldığı belirtilmiş.

Yapılan karşılaştırma görüntüsü bir kenara bırakılırsa, oyunun Metacritic ortalaması şu an 78/100. Notunun düşük olmasıyla bilinen Metacritic kullanıcılarının oyuna verdiği not ise 88/100. Bu manada, oyunla yeni tanışan oyuncuların kıssa ve grafik olarak Alan Wake: Remastered’ı çok beğendiği söylenebilir.

Alan Wake Sistem İhtiyaçları:

Mimimum:

• İşlemci: Intel i5-3340 yahut AMD Ryzen 3 1200
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 960 yahut AMD RX470, 4GB VRAM
  • RAM: 8GB yahut üstü
  • İşletim Sistemi: Win 10, 64-bit
Önerilen:

• İşlemci: Inte i7-3770 yahut AMD Ryzen 5 1400
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 yahut AMD 5600XT, 6GB VRAM
  • RAM: 16GB
  • İşletim Sistemi: Win 10, 64-bit
Pekala sizler yayınlanan sistem ihtiyaçları ve Alan Wake Remastered ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.