Aşıya, maskeye karşıydılar… Kovid-19’dan ölüp geride gebe eşlerini bıraktılar!

EdisonAbi

Yeni Üye
Aşıya, maskeye karşıydılar… Kovid-19’dan ölüp geride gebe eşlerini bıraktılar!
ABD’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ve aşı aksisi “özgürlük” mitinginin organizatörlüğünü yapan Caleb Wallace, Kovid-19 niçiniyle hayatını kaybetti.

ABD basınındaki haberlerde, ülkenin Texas eyaletinde düzenlenen salgın tedbirleri aykırısı mitingleri organize eden 30 yaşındaki Wallace’ın 26 Temmuz’da Kovid-19 belirtileri gösterdiği kaydedildi.

Başta test yaptırmayı reddeden Wallace’ın sonrasındasında kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir aydır Kovid-19 tedavisi gördüğü açıklandı.

Haftalardır teneffüs aygıtına bağlı olarak yaşayan Wallace’ın şuurunun 8 Ağustos’tan itibaren kapalı olduğu tabir edildi. 3 çocuğu bulunan ve eşi 4’üncü çocuklarına gebe olan Wallace’ın cumartesi günü ömrünü kaybettiği belirtildi.

Wallace, aşı ve maske üzere Kovid-19 salgınıyla gayret için alınan tedbirlere karşı “özgürlük” protestolarını düzenleyen “San Angelo Özgürlük Muhafızları” kümesinin kurucularındandı.

Bu ortada Wallace, aşı zorunluluğunun anayasal haklara karşı olduğunu savunuyordu.

‘HAFTADA 5 GÜN İDMAN YAPIYORUM, VİRÜS BENİ ÖLDÜREMEZ’ DEMİŞTİ…

İngiliz müzikçi Marcus Birks, eşi Lis Birks ile bir arada Cappella kümesinde müzisyendi. Bad Lads Army isimli bir TV programının birinci serisinde yer alan ikili birlikte kurdukları The Cameleonz kümesiyle büyük beğeni toplamış, hatta ünlü müzikçi Robbie Williams’tan takviye almıştı.

Eşi çocuklarına gebe olan Marcus Birks, koronavirüs ve aşılar konusunda kuşkucu davranıyor ve ‘Ben haftada 5 gün antrenman yapıyorum’ diyerek Kovid-19’a yakalanmayacağını sav ediyordu.

40 yaşındaki müzikçi virüsü kaptıktan daha sonra durumu giderek berbatlaşmış ve Royal Stoke Üniversite Hastanesi’nde ağır bakım ünitesine kaldırılmıştı. Grip gibisi semptomlar ve kan pıhtısı teşhisiyle hastaneye kaldırılan Birks’in durumu Kovid-19 müspet olduğunun anlaşılmasından daha sonra süratle berbata gitti.

Eşinin vefatının akabinde hayli üzgün olduğunu ve ‘kalbinin paramparça olduğunu’ açıklayan Lis Briks, çabucak aşı olacağını deklare etti.

Marcus Birks de hastanede geçirdiği acı dolu günlerin sonuna yaklaşırken ‘Sağlıklı bir insan olduğunuz vakit bu hastalığa hiç yakalanmayacak üzere hissediyor ve aşı üzere konularda kuşkuya kapılıyorsunuz. fakat nefes alamadım şu anlarda yaptığım yanılgıyı anlamdım. Keşke aşı olmayı ertelemeseydim. Tüm aileme ve sevdiklerime artık kesinlikle aşı olmalarını tavsiye edeceğim.’ kelamlarını kullanmıştı.

: İlginizi Çekebilir

• Türk tiyatrosunun acı kaybı… Ferhan Şensoy ömrünü kaybetti
  • ABD’nin en büyük endişesiydi… Taliban bunu da yaptı!
  • “Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne” Ferhan Şensoy’un son mektubu