Chernobylite oyunundan gizemli çıkış fragmanı!

Warband

Yeni Üye
Chernobylite oyunundan gizemli çıkış fragmanı!
Chernobylite, Gamescom 2021 aktifliğine uğrayan oyunlar içinde yerini aldı. 2019 yılında erken erişim süreci ile oyuncuları karşılayan üretim, olumlu tenkitler almıştı. Gizemli havasını muvaffakiyetle işleyen oyun, an itibariyle tam sürüme geçiş yaptı.

Aktiflikte bir de fragman yayınlayan geliştirici stüdyo The Farm 51, pek gizemli bir hava yaratmayı başardı. Oyun içi imgelerin yer almadığı görüntü, bir nevi duyuru tadında bizleri karşılıyor.

Chernobylite erken erişim sürecini tamamladı

Tam sürüme geçiş yapan oyun, Çernobil felaketinin akabinde, Pripyat bölgesini merkezine alıyor. Ürkütücü bir havaya sahip Chernobylite, grafikleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. İmal STALKER 2 ile, periyodu en çağdaş biçimde işleyen oyun olarak dikkat çekiyor.

Oyun içi imajların paylaşılmadığı Chernobylite‘de, Çernobil Yasak Bölgesi’nde geçmişine dair yeni ayrıntılar öğrenmek isteyen bir karakteri canlandırıyor olacağız. Hayatta kalma ögelerine de sahip olan oyun, hiperrealistik stiliyle dikkatleri üzerine topluyor. Fallout serisinde görmeye alıştığımız bir epey ayrıntının da yer aldığı Chernobylite, erken erişim sürecinde çok beğenilmişti.

Oyun dünyasında aşina olduğumuz, hayatta kalma, aksiyon, üs konseyimi üzere ayrıntılara sahip olan üretim, farklı olarak aşkı da öykü içerisinde oyunculara sunuyor. Ayrıyeten üretimciler, oyuncuların tecrübelerini daha yeterli hale getirmeleri açısından, stratejik düşünmelerini de öneriyor. Kendi takımınızı kurabildiğiniz oyunda, aşikâr durumlarda kimseye güvenmemeniz gerekecek.

Fiyatı erken erişimde açıklanan oyun, Steam üzerinde 89 TL‘den satışa sunuldu. tıpkı vakitte Chernobylite Core Bundle paketi de, yüzde 10 indirimle 97.83 TL‘den satışta.

Chernobylite sistem ihtiyaçları

Teknik olarak etkileyici gözüken üretim, biraz tatminkar olabilir. Çünkü yeni jenerasyon oyunlar ile rekabet edebilecek Chernobylite, sistem ihtiyaçlarında de çok zorlayıcı.

En az ihtiyaçlar

• İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K yahut muadili
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 660/GTX 1050/GTX770 yahut AMD Radeon R7 260/Entegre Ryzen 7 4800H
  • Directx: Sürüm 11
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
Önerilen ihtiyaçlar

• İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i7-4790K yahut muadili
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 970/GTX 1060 yahut AMD Radeon RX 480/RX 570
  • Directx: Sürüm 11
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan