Epic Games, 280 TL’lik iki oyunu fiyatsız yaptı

Warband

Yeni Üye
Epic Games, 280 TL’lik iki oyunu fiyatsız yaptı
Epic Games‘in yeni kullanıcılara erişmek için devam ettirdiği fiyatsız oyun siyaseti sürüyor. Her hafta iki oyunu fiyatsız veren Epic Games, bu hafta toplam 280 TL pahasındaki iki oyunu fiyatsız olarak veriyor. Oyunları kütüphanenize eklemeniz kâfi.

A Plague Tale: Innocence ve Speed Brawl fiyatsız oldu

A Plague Tale: Innocence, 250 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip. Oyunda kardeşinizle birlikte binlerce fareye ve sizi avlamak isteyen engizisyon askerlerine karşı büyük bir gayret veriyorsunuz. 1349‘da Fransa’da geçen oyunda Veba tüm ülkeyi kavuruyor. 15 yaşındaki ana karakterimiz Amicia ve onun küçük kardeşi Hugo ile bu acımasız şartlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.

A Plague Tale: Innocence Sistem İhtiyaçları

En azÖnerilen
İşletim Sistemi:Windows 7/8/10 (64-bit)İşletim Sistemi:Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci:Intel Core i3-2120 (3,3 GHz)/AMD FX-4100 X4 (3.6 GHz)İşlemci:Intel Core i5-4690 (3,5 GHz)/AMD FX-8300 (3,3 GHz)
Bellek:8 GB RAMBellek:16 GB RAM
Ekran Kartı:GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870Ekran Kartı:GeForce GTX 970 / Radeon RX 480
Depolama:50 GBDepolama:50 GB

A Plague Tale: Innocence Epic Games sayfasına bu kontaktan ulaşabilirsiniz.

Speed Brawl

Speed Brawl, süratli hareketler ve sert vuruşlar üzerine şurası bir dövüş platform oyunu. İvme mekaniği ile düşmanlarınıza daha sert vurabileceğiniz kombinasyonlar yapabiliyorsunuz. Kendi dövüş şeklinizi keşfedebilir ve bir grup kurabilirsiniz.

Speed Brawl Sistem İhtiyaçları

En azÖnerilen
İşletim Sistemi:Windows 7İşletim Sistemi:Windows 10
İşlemci:Intel Core i3 yahut eş pahasıİşlemci:Intel Core i5 yahut eş bedeli
Bellek:2 GB RAMBellek:4 GB RAM
Ekran Kartı:NVIDIA GeForce GTX 650 yahut eş pahasıEkran Kartı:NVIDIA GeForce GTX 960 yahut eş pahası
Depolama:5420 MB kullanılabilir alanDepolama:5420 MB kullanılabilir alan

Speed Brawl Epic Games sayfasına bu irtibattan ulaşabilirsiniz.