Epic Games, 56 TL’lik iki oyunu fiyatsız yaptı

Warband

Yeni Üye
Epic Games, 56 TL’lik iki oyunu fiyatsız yaptı
Epic Games Store, her hafta fiyatsız oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Daha evvel GTA V, NBA 2K21 ve STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition üzere büyük oyunları parasız biçimde kullanıcılarla buluşturan platform, artık iki üretimi daha oyunseverler ile buluşturdu.

Bu hafta Epic Games’te parasız listelenen iki üretimin toplam bedeli 56 TL. Her ikisini de kullanıcılar, 23 Eylül’e kadar ücretsiz bir biçimde kütüphanesine taşıyabilecek. Haftaya bu oyunlar, iki yeni üretimle yer değişecek.

Tehlikeli bir uzay misyonu: Tharsis

Sıra tabanlı bir uzay strateji oyunu olarak bilinen Tharsis, Choice Provisions imzasıyla 2016’da piyasaya çıktı. Oyunda insanlığın Mars’a uçuş ve daha sonrasında bir mikrometeorit fırtınasına yakalanmaları mevzu alınıyor. nazaranvinin başındaki astronotlar, yamyamlık ile çaba etmek için var gücüyle uğraşmak zorunda kalıyor.

Olağan koşullarda 24 TL‘ye satılan Tharsis, şu anda Epic Games Store platformunda 1 haftalığına ücretsiz oldu. 23 Eylül Perşembe gününe kadar oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Tharsis sistem ihtiyaçları

En az:

• İşletim Sistemi: Windows 7 x64
  • İşlemci: Intel Core i5 5xxx
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: DirectX 11 uyumlu ekran kartı (Intel HD 5000, NVIDIA GeForce 400 yahut Radeon HD 5000)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Önerilen:

• İşletim Sistemi: Windows 7 x64
  • İşlemci: Intel Core i7 5xxx
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6xx yahut Radeon HD 7xxx
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Savaş ve yarış bir ortada: Speed Brawl

Double Stallion Games
imzasıyla bu yıl piyasaya çıkan Speed Brawl, süratli hareket etme ve sert vurma üzerine şurası 2D savaş oyunu olarak biliniyor. “İvmeni koru, kombinasyon yap ve kuvvetli hareketlerini sergile!” cümlesiyle platformda yer alan üretim, kendi dövüş üslubunuzu bulup şimdiye kadarki en güzel dövüş kadrosunu kurmanıza imkan sağlıyor. Lakin tüm bunları yaparken, süratli olmanız gerektiği vurgulanıyor.

32 TL karşılığında satılan Speed Brawl, Epic Games Store aracılığıyla fiyatsız hale geldi. olağan olarak ki Tharsis’te olduğu üzere, sadece 1 hafta boyunca bu fırsat geçerli. Ama bir defa indirdikten daha sonra, sonsuza kadar kütüphanenizde bu oyunları barındırabileceksiniz.

Speed Brawl sistem ihtiyaçları

En az:

• İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core i3 yahut dengi
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 yahut dengi
  • Ağ: Genişbant İnternet irtibatı
  • Depolama: 5420 MB kullanılabilir alan
Önerilen:

• İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 yahut dengi
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 yahut dengi
  • Ağ: Genişbant İnternet irtibatı
  • Depolama: 5420 MB kullanılabilir alan
Pekala ya siz bu hafta Epic Games Store‘un dağıttığı fiyatsız oyunları nasıl buldunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!