Epic Games fiyatsız oyun indirme nasıl yapılır? En ayrıntılı anlatım!

Warband

Yeni Üye
Epic Games fiyatsız oyun indirme nasıl yapılır? En ayrıntılı anlatım!
Geçtiğimiz yıl GTA V‘i fiyatsız bir biçimde milyonlarca insanın kullanmasına sunan Epic Games, fiyatsız oyunlar vermeye devam ediyor. Biroldukca kişi ise ”Epic Games fiyatsız oyun indirme nasıl yapılır?” sorusuna karşılık arıyor. Bu yüzden sizler için bu videomuzda fiyatsız oyun indirmeyi adım adım anlattık.

Epic Games fiyatsız oyun indirme nasıl yapılır?

Tanınan dijital oyun mağazası Epic Games‘in fiyatsız oyun fırsatları devam ediyor. Mağazanın her hafta verdiği fiyatsız oyunları nasıl indireceğinizi ise videomuzda açıklıyoruz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizi görüntü ile baş başa bırakalım.

Epic Games arayüzüne girdiğinizde, fiyatsız oyunlar kısmı karşınıza çıkacaktır. Lakin biroldukça kişi izlemesi gereken adımları bilmiyor ve ”Epic Games fiyatsız oyun indirme nasıl yapılır?” sorusuna yanıt arıyor. Mağazadan fiyatsız oyun almak için istediğiniz üretimin Epic Games’teki sayfasına gidiyoruz. daha sonrasında ekranda sağ tarafta gördüğümüz ”yükle” butonuna tıklıyoruz. Ardından gelen ekranda ”devam et” seçeneğine tıklamanız sizi satın alma sayfasına yönlendirecek.

Satın alma sayfasına gittiğinizde rastgele bir fiyat ödemeniz gerekmiyor. ”Sipariş ver” butonunu seçtiğinizde oyunu fiyatsız olarak kütüphanenize eklemiş olacaksınız. Öteki yandan oyunun sonsuza kadar kütüphanenizde kalacağını belirtelim.

İki oyun, 5 Ağustos’a kadar parasız

Epic Games’ten şu anda alabileceğiniz iki fiyatsız oyun, Mothergunship ve Train Sim World 2. Mothergunship, çevrim içi FPS rekabeti ile ön plana çıkıyor. Ayrıyeten oyun, bir silah sürece sistemine sahip. Öteki yandan Train Sim World 2 ise Köln çıkışlı ünlü DB ICE 3M’de ivmelenip sürat yaparak, kentler ortası Alman demir yolunu kullanıp seyahate çıkabileceğiniz hoş bir simülasyon oyunu. hem de Bakerloo Line’da dünyaca ünlü Londra Metrosu’nun tertiplerinin ve istasyonlarının ustası olabilirsiniz.

Mothergunship ve Train Sim World 2’yi kütüphanenize fiyatsız olarak eklemek için 5 Ağustos’a kadar müddetiniz var. daha sonrasında ise A Plague Tale: Innocence ve Speed Brawl oyunları Epic Games’te fiyatsız olacak.