Fall Guys’a yeni dönemde PlayStation karakterleri geliyor!

Warband

Yeni Üye
Fall Guys’a yeni dönemde PlayStation karakterleri geliyor!
2020’nin Şubat ayında birinci vakit içinderda Microsoft Windows platformu için piyasaya çıkan Fall Guys: Ultimate Knockout, bilhassa Twitch platformunda epeyce kısa müddette tanınan olmuştu. sonrasındasında taşınabilir de dahil olmak üzere biroldukça platforma gelen üretim, yeni dönemiyle PlayStation ile olan iş birliğine devam ediyor.

Fall Guys için Sackboy ve Ghost of Tsushima karakterleri…

Yaklaşık 1.5 yıllık kısa süreçte 5 dönemi geride bırakan Fall Guys, Pary Spectacular isimli altıncı döneme kavuşmak üzere. Oyunun imalcisi Mediatonic, yeni dönemle bir arada açılabilecek 50 yeni ödül ve karakterleriniz için 25 yeni kostüm içerecek. Mediatonic, oyuncuların altıncı döneme geçiş yapabilmek için Epic Games’e giriş yapmasının mecburî olduğunu ve bu sayede PC oyuncularının PlayStation oyuncularıyla çarpraz oyun takviyesine sahip olacaklarını söylemiş oldu.

Gelelim PlayStation hayranlarını sevindirebilecek öbür gelişmeye… Oyunun yeni dönemiyle birlikte Sony’nin değerli üretimleri Sackboy: A Big Adventure ve Ghost of Tsushima için yeni içerikler eklendi. Oyuncular, 1-5 Aralık tarihleri içinde Sackboy kısımlarını tamamlayarak özel içeriklere sahip olabillecek. birebir vakitte Ghost of Tsushima’nın ana karakteri Jin Sakai’ye dair iki özel kostüm de oyuna ekleniyor.

Sistem ihtiyaçları:

• İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: Intel Core i5 / AMD equivalent
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 / AMD Radeon HD 7950
  • Ağ: Genişbant İnternet irtibatı
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.
Mediatonic tarafınca yeni dönemin ne vakit geleceği çabucak hemen açıklanmadı. Buna rağmen en geç 1 Aralık’a kadar yeni dönem güncellenmesinin yayınlanması bekleniyor. Çok yakın vakitte oyuna gelecek olan kusur düzeltmeleri için de bir açıklama yapılacağı açıklandı.

Pekala sizler oyunun yeni dönemi hakkında neler düşünüyorsunuz? Gelen yeni içerikleri beğendiniz mi? Görüşlerinizi bizlerler yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.