Jagged Alliance 3 oyunundan fragman geldi!

Warband

Yeni Üye
Jagged Alliance 3 oyunundan fragman geldi!
THQ, Jagged Alliance 3 oyununun gelişim sürecinde olduğunu onayladı. çabucak hemen kestirimi bir çıkış tarihi verilmedi. Son Tropico oyunlarının gerisinde yer alan geliştirici Haemimont Games serinin yakında PC platformuna geleceğini deklare etti. Bunun üzerine de bir tanıtım fragmanını oyunun hayranlarına sundu.

Jagged Alliance 3 oyununun gelişim süreci işliyor

THQ Nordic
bir basın açıklaması yaptı. Bu sırada, “Hayranlar strateji franchise’ı Jagged Alliance‘ın üçüncü imalini görmek için onlarca yıldır bekliyor. Tropico serisi, Surviving Mars, Victor Vran ve öbür birfazlaca oyundaki çalışmalarıyla tanınan Haemimont Games‘in strateji oyunu uzmanları sonunda sevilen serinin yeni bir oyununu ortaya çıkarmaya hazır.” yorumlarında bulundu.

Oyunda kayıp lideri bulup nizamı sağlayacağız

Üretim, güçlü doğal kaynaklara ve derin siyasi bölünmelere sahip Grand Chien ülkesinde geçiyor. Bu noktada oyuncuların vazifesi Lejyon‘un düşman diktasını dağıtarak hepsi kendine mahsus kişilik özelliklerini barındıran devasa bir paralı asker ordusuyla kayıp lideri bulup sistemi bir daha sağlamak.

THQ bir basın bülteninde, “Jagged Alliance 3 taktiksel olarak derin, sıra tabanlı dövüş, bölgeler üzerinde denetim kazanmak, mahallî güçleri eğitmek ve paralı askerlerden seçilen birden çok manga oluşturmak üzere stratejik ögeleri bünyesinde barındırıyor.” dedi.

İmal paralı askerler için özel avantajlar ya da düzey yükselmesi üzere RPG öğelerine sahip olacak. Bunun yanı sıra oyun içerisinde cephanelik ve silah yağmalayabiliyorsunuz.

Sizler Jagged Alliance 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlere iletmeyi ihmal etmeyin!