PC’ye gelecek olan yeni PS5 oyunu sızdırıldı!

Warband

Yeni Üye
PC’ye gelecek olan yeni PS5 oyunu sızdırıldı!
Son periyotta PlayStation konsoluna mahsus oyunları birbiri arkasına PC için de duyuran Sony cephesinde yeni gelişmeler olabilir. Son gelen sızıntılara göre; PS5 ve PS4 için piyasaya sürülmüş olan Sackboy: A Big Adventure, yeni periyotta bilgisayar oyuncularının karşısına çıkacak.

PS5 oyuncularının gözdesi PC’ye geliyor

Sony, son senelera dek Nintendo ile birlikte konsola has oyunlarını başka platforma getirmeme konusunda en katı firmalardan bir tanesiydi. 2020 yılında Horizon Zero Down‘ı PC’ye getirerek oyunculara büyük bir sürpriz yapan Sony, bir daha konsola mahsus Days Gone ile yeni devirdeki satış siyasetlerine devam etmişti.

Son olarak God of War‘ın 14 Ocak 2022 tarihinde PC oyuncularıyla buluşacağını açıklayan Sony, görünen o ki oyunlarını bilgisayar kullanıcılarıyla buluşturmaya devam edecek. SteamDB cephesinden gelen bir sızıntıya göre, GeForce’un yeni periyot şoför kodlarının birinde kıymetli bir bilgiye rastlandı. Sony’nin ünlü platform oyunu Sackboy: A Big Adventure’un kod ismi olan ‘Marmalade,‘ GeForce’un Ekim ayında yayınladığı şoförlerin kodlarında görüldü.

Sackboy: A Big Adventure nasıl bir oyun?

12 Kasım 2021 tarihinde piyasaya sürülen ve PS5’in birinci parti oyunlarından biri olan Sackboy: A Big Adventure, platform-macera çeşidinin en yeterli örneklerinden biri… birinci vakit içinderda PS3 için duyurulduğunda Microsoft’un işvereni Bill Gates’in dahi ‘bu oyuna bayıldım’ diyerek övgülere boğduğu üretim, Sony’nin en kuvvetli markalarından biri olarak gösteriliyor.

Hem PS4 birebir vakitte PS5 için piyasaya sürülen üretim, Metacritic’te hem oynculardan tıpkı vakitte basından 83/100 ortalaması tutturmayı başardı. 47 yan, 53 ana kısımdan oluşan üretim, beraberinde kullanıcıların tasarladığı farklı kısımları indirmenize ve çevrim içi oynanışa da imkan sunuyor.

Her ne kadar sızdırılan kodlar oyunun PC için geliştirildiğini işaret etse de Sony cephesinden rastgele bir açıklama yapılmadı. God of War’un akabinde Uncharted 4′ün PC’ye geleceği düşünülürse, Sackboy’un 2022’nin sonlarına yanlışsız PC oyuncularıyla buluşması beklenebilir.

Pekala sizler bu sızıntı hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.