PUBG kısa müddetliğine fiyatsız oldu! Nasıl alınır?
Çıkışının akabinde dört yıl geçmesine karşın Steam‘in en hayli oynananlar listesinde hala birinci 3’e oynayan PUBG, geçtiğimiz günlerde ismini değiştirmişti. Warzone, Fortnite ve Apex Legends üzere oyunlarla sıkı rekabet içerisinde olan oyun, ismini PUBG: Battlegrounds olarak değiştirmesinin akabinde fiyatsız oldu. Oyunu fiyatsız olarak 6 gün boyunca oynayabiliyorsunuz.
PUBG bir haftalığına oynaması fiyatsız
Geçtiğimiz günlerde ortaya büyük bir sav atılmıştı. Söylenene bakılırsa PUBG, ismini değiştirerek yeni bir devrin sinyalini verecekti. Söylendiği üzere oldu ve argümanın ikinci söylemi de oyunun evvel kısa müddetliğine, ondan sonrasında kalıcı olarak fiyatsız olacağıydı. Oyunun kısa müddetliğine fiyatsız olduğunu da gördüğümüze bakılırsa oyunun imalcisi, oyuncuların fiyatsız bulunmasına verdiği reaksiyona bakılırsa PUBG’yi büsbütün fiyatsız yapabilir.
Yeni ismi PUBG: Battlegrounds olan oyun, yakın vakitte kalıcı olarak oynaması fiyatsız bir oyun halini alabilir. Lakin yapılan tenkitlere bakılırsa PUBG’nin pek de denetim altına alamadığı bir hile sorunu var. Şayet oyun fiyatsız olursa bununla epey daha sıkı gayret edilmesi gerekecek.
PUBG nasıl fiyatsız oynanır?
16 Ağutos’a kadar oyunu indirip fiyatsız olarak oynama imkanınız bulunuyor. Aşağıdaki adımları takip ederek oyunu fiyatsız oynayabilirsiniz.
2017’de çıkan oyunun sistem ihtiyaçları PC’leri zorlayacak cinste.
PUBG en az sistem ihtiyaçları:
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel i5-4430/ AMD FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB/ AMD Radeon R7 370 2GB
Direct: 11.0
Ağ: Genişbant Ağ İlişkisi
Depo Alanı: 33 GB boş alan
PUBG önerilen sistem ihtiyaçları:
İşlemci: Intel i5-6600K/ AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB/ AMD Radeon RX 580 4GB
Direct X: 11.0
Ağ: Genişbant Ağ Kontağı
Çıkışının akabinde dört yıl geçmesine karşın Steam‘in en hayli oynananlar listesinde hala birinci 3’e oynayan PUBG, geçtiğimiz günlerde ismini değiştirmişti. Warzone, Fortnite ve Apex Legends üzere oyunlarla sıkı rekabet içerisinde olan oyun, ismini PUBG: Battlegrounds olarak değiştirmesinin akabinde fiyatsız oldu. Oyunu fiyatsız olarak 6 gün boyunca oynayabiliyorsunuz.
PUBG bir haftalığına oynaması fiyatsız
Geçtiğimiz günlerde ortaya büyük bir sav atılmıştı. Söylenene bakılırsa PUBG, ismini değiştirerek yeni bir devrin sinyalini verecekti. Söylendiği üzere oldu ve argümanın ikinci söylemi de oyunun evvel kısa müddetliğine, ondan sonrasında kalıcı olarak fiyatsız olacağıydı. Oyunun kısa müddetliğine fiyatsız olduğunu da gördüğümüze bakılırsa oyunun imalcisi, oyuncuların fiyatsız bulunmasına verdiği reaksiyona bakılırsa PUBG’yi büsbütün fiyatsız yapabilir.
Yeni ismi PUBG: Battlegrounds olan oyun, yakın vakitte kalıcı olarak oynaması fiyatsız bir oyun halini alabilir. Lakin yapılan tenkitlere bakılırsa PUBG’nin pek de denetim altına alamadığı bir hile sorunu var. Şayet oyun fiyatsız olursa bununla epey daha sıkı gayret edilmesi gerekecek.
PUBG nasıl fiyatsız oynanır?
16 Ağutos’a kadar oyunu indirip fiyatsız olarak oynama imkanınız bulunuyor. Aşağıdaki adımları takip ederek oyunu fiyatsız oynayabilirsiniz.
- Şayet yoksa bir Steam hesabı oluşturun ve Steam istemcisini indirin
- Yüklediğiniz Steam istemcisini açtıktan daha sonra üst çubukta “Mağaza” sekmesini bulun, akabinde “Katalog” alt menüsünü seçin
- Sağ üstteki arama çubuğuna “PUBG: Battlegrounds” yazarak mağaza sayfasına gidin
- Şayet takvimler hala 16 Ağustos’un öncesindeyse “Play PUBG: Battlegrounds” seçeneğini goreceksiniz. Sayfada iki seçenek olabilir, alt taraftaki seçenek oyunu satın alıp kalıcı olarak oynamanızı sağlıyor. Üstteki seçenek ise kısa müddetliğine fiyatsız kampanyasını sağlıyor.
2017’de çıkan oyunun sistem ihtiyaçları PC’leri zorlayacak cinste.
PUBG en az sistem ihtiyaçları:
İşlemci: Intel i5-4430/ AMD FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB/ AMD Radeon R7 370 2GB
Direct: 11.0
Ağ: Genişbant Ağ İlişkisi
PUBG önerilen sistem ihtiyaçları:
İşlemci: Intel i5-6600K/ AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 16 GB RAM