Resident Evil 4 Remake üretim aşamasında! İşte birinci ayrıntılar

Warband

Yeni Üye
Resident Evil 4 Remake üretim aşamasında! İşte birinci ayrıntılar
Capcom’un efsaneleşmiş kaygı oyunu serisi Resident Evil, yeni oyunlarla daima karşımıza çıkıyor. Seriden son olarak Resident Evil: Village oyununu görmüştük ve oyun hayli olumlu tenkit toplamıştı. Yeni kıssaları anlatan oyunlar çıkmaya devam ederken Capcom, eski oyunlara yeni birer soluk getirmeyi de ihmal etmiyor. Ortaya çıkan yeni sızıntıya göre serinin tahminen de en epey sevilen oyunu Resident Evil 4, remake olarak bir daha geliyor.

Resident Evil 4 daha evvel Remastered olarak karşımıza çıkmıştı. Bu sürümde oyun HD grafiklere sahip olmuş ve PC’de daha rahatlıkla oynanabilir hale gelmişti. Bu kez gelecek olan üretim ise birkaç düzeltmeden çok daha fazlası olabilir.

Resident Evil 4 Remake, ses aktörü tarafınca sızdırıldı

Oyunun geliştirildiği Capcom tarafınca doğrulanmasa da ses aktörü D.C. Douglas’ın sızdırılan iletileri bizi buna inandırmaya yetiyor. Oyunda Albert Wesker karakterine hayat verecek olan aktör, oyunla ilgili bir imgeyi bir yakınıyla paylaşmış. Sızdırılan bildirilerde kendisinin “Paylaşma, dava edilebilirim” söylemiş olduğini görsek de kararı biliyorsunuz. Aktörün paylaştığı şu imajlar, Resident Evil 4 Remake’ine ilişkin olabilir.

Bu görselde karakterin çizimini ve aktöre giydirilen kostümün bir kısmını görüyoruz. Olağan kurallarda bu imajlar, aktör ile yapılan zımnilik muahedesi kapsamındadır. D.C. Douglas bu manzaraların sızdırılmasına niye olduğu için büyük ihtimalle başı yanacak.

Bu imajlarla ilgili çabucak hemen resmi bir açıklama yapılmadığı için biraz olsun aralıklı yaklaşmakta yarar var. Lakin görünüşe bakılırsa Resident Evil 4 bir daha karşımıza çıkıyor olabilir. Bu kere çıkış yapacak olan oyun, eski oyundaki grafiklerin düzeltilmesinden çoksı olacak. Birebir fikir ve tema üzerine yeni bir kıssa anlatılacağı için büyük bir oyunun geldiğini söyleyebiliriz.

Şu an oyunla ilgili pek bir ayrıntı yok. Lakin geliştirilme evresinde olduğuna bakılırsa yakın vakitte bizimle olmayacağını ekleyelim.