The Witcher’ın yıldızı, yeni oyun uyarlamalarına açık!

Warband

Yeni Üye
The Witcher’ın yıldızı, yeni oyun uyarlamalarına açık!
The Witcher ve Superman karakterleri ile “geek” dünyasının bir çok içerisinde olan Henry Cavill, yeni fikirlere sıcak bakıyor. Bilhassa görüntü oyunları ile bir çok içli dışlı olan başarılı oyuncu, farklı projeler içerisinde olmaya hazır olduğunu duyurdu.

En sevdiği oyunların uyarlamalarını görmek istediğini belirten Cavill, bu projelerde de yer almaya hazır. Başarılı isim, bilhassa üç klasiğin katiyen sinemaya uyarlanması gerektiğini düşünüyor.

Henry Cavill, Red Dead Redemption sineması istiyor

An itibariyle etkin olarak Red Dead Redemption 2 oynadığını belirten Henry Cavill, oyunun muhakkak uyarlanması gerektiğini düşünüyor. Hatta bir adım öteye giden aktör, kendisinin de bu projede yer almak istediğini duyurdu ve ekledi:

Pekala, bu güç bir husus, zira hem markayı tıpkı vakitte şirketi birbirine bağlıyorsun, ki bu yapılması sıkıntı bir şey, bu yüzden katiyen kendimi bununla rastgele bir köşeye sıkıştırmak istemiyorum, lakin hayli şey var. Aslında Red Dead Redemption 2 oynamaya başladım -partiye biraz geç kaldığımı biliyorum- ancak oynamaya başladım ve nitekim keyif alıyorum. Bence bir sinemaya dönüşmek eğlenceli olur.

Fikirleri Red Dead Redemption ile sonlu olmaya aktör, Mass Effect ve Warhammer 40K serilerinin de sinema olması gerektiğini aktardı. Oyun dünyasının klasikleri içinde saydığı bu iki markayı epeyce sevdiği öğrenilen aktör şunları söylemiş oldu:

Mass Effect dizisini pek merak ediyorum. Üretime ilgim epey fazla evet fakat hepsi nasıl yürüttüklerine de bağlı. Adaptasyon dünyası ağır yahut yavaşça olabilir. Bir eseri sevdiğimde, uyarlamanın kaynağından daha az değiştirilmesini tercih ederim, bu yüzden her şey değişir.

Warhammer, bilhassa de 40K kozmosu, karakter açısından çok güçlü. Sanırım 40K cihanına karşı Warhammer Fantasy evreninden farklı bir karakter oynayabilirdim, lakin artık yalnızca hayal kuruyorum. Games Workshop‘taki adamlarla konuşmak ve ne olduğunu görmek için.

Hayallerini aktaran ve bu biçim uyarlamalara her daim kapısının açık olduğu belirtilen aktör, oyuncuları da heyecanlandırdı. Bakalım ilerleyen günlerde Cavill’in de olduğu yeni oyun içerikleri sinemaya ve dijital platformlara uğrayacak mı, bekleyip goreceğiz.

Sizlerde Henry Cavill üzere merak ettiğiniz uyarlamaları bizlere aktarmayı unutmayın.