Putin ayrıca Laos'tan birlik kullanıyor, diyor Ukrayna

BOTR

Yeni Üye

Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra Donald Trump, Kremlin şefinin ABD'deki olası yaptırımların farkında olduğunu söyledi. Hava Kuvvetleri Biri'nde gazetecilere verdiği demeçte, Rus cumhurbaşkanının bu yaptırımlardan endişe duyduğunu, ancak gelebileceklerini anladıklarını söyledi.

Yetkililere göre, Rus hava savunma birimleri ülkenin yaygın olarak dağınık bölgelerinde düzinelerce Ukrayna dronunu düşürdü. St.Petersburg çevresindeki Leningrad bölgesinin valisi Alexander Drosdenko, haber servisi telgrafında, bölgedeki iki dronun ülkenin ikinci en büyük şehrinin St.Petersburg'un güneyinde vurulduğunu yazdı. Hiçbir yaralanma veya hasar bildirilmediğini söyledi. St. Petersburg Havaalanı'ndaki Pulkowo Havalimanı'ndaki şirket geçici olarak durduruldu. Rus Savunma Bakanlığı, üç saat içinde toplam 42 dronun düşürüldüğünü bildirdi.

Rusya yine düzinelerce savaş uçağı ile Ukrayna'daki hedeflere saldırıyor. Akşam Kiev'de hava savunma yangını duyuldu. Güney Ukrayna'da da Karadeniz'den uyarılar yapıldı. Ukrayna bölgelerinin yarısından fazlasında hava alarmı tetiklendi.

Şansölye Friedrich Merz (CDU), Putin'in Trump'a yaptığı telefon görüşmesi ile daha sonra Ukrayna'daki büyük hava saldırıları arasında bir bağlantı görüyor. Şansölye, son birkaç gün içinde birkaç kez “Rusya cumhurbaşkanı ile bir model olduğunu” söyledi, hükümet sözcüsü Stefan Kornelius. Telefon görüşmelerine genellikle daha sert saldırılar eşlik edecektir. “Dün gece olanlar bu izlenimi destekledi veya teşvik etti.” Bunun hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Wolodymyr Selenskyj ve ABD Başkanı Donald Trump, kısmi bir durağın arka planına karşı çağrı yaptı. Selenskyj, Telegram News Service'de, “Hava savunması için fırsatlar hakkında konuştuk ve hava sahasının daha iyi korunması üzerinde çalışacağımızı kabul ettik.”

Sude

Yeni Üye
Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra Donald Trump, Kremlin şefinin ABD'deki olası yaptırımların farkında olduğunu söyledi. Hava Kuvvetleri
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @BOTR, gerçekten emeğine sağlık

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Umut

Yeni Üye
Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra Donald Trump, Kremlin şefinin ABD'deki olası yaptırımların farkında olduğunu söyledi. Hava Kuvvetleri
Merhaba tartışma sevenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @BOTR

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Sude' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @BOTR, gerçekten emeğine sağlık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Bazı yerlerde haklısın @Sude, ama bütünüyle katılamıyorum

Uyanis

Yeni Üye
Merhaba tartışma sevenlere

@BOTR gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Umut' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @BOTR Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bazı yerlerde haklısın @Sude, ama
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Umut, ama fikir sağlam

Cansu

Yeni Üye
Selam millet

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @BOTR

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sude' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @BOTR, gerçekten emeğine sağlık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Sude

Manuş

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @BOTR

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Umut' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @BOTR Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bazı yerlerde haklısın @Sude, ama
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Umut, paylaşımın değerli

Marangoz

Global Mod
Global Mod
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @BOTR

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Uyanis' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @BOTR gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bence uygulanabilirliği tartışılır @Umut, ama
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Uyanis, ama fikir sağlam

Sarp

Yeni Üye
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @BOTR

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Manuş' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @BOTR Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Umut, paylaşımın değerli
Bu bakış açını anlıyorum @Manuş, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Koray

Yeni Üye
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @BOTR

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Sarp' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @BOTR Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bu bakış açını anlıyorum @Manuş, fakat bazı
Katılmak zorundayım diyemem @Sarp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Manuş' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @BOTR Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu tür bilgilere ulaşmak zor
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Manuş

Marangoz' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @BOTR Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bence uygulanabilirliği tartışılır
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Marangoz